2024. április 29. - Péter

Csak szeptemberben hirdetnek ítéletet a gyilkos felett

Csak ősszel, előreláthatólag szeptember 25-én hirdetnek ítéletet első fokon a barátnője megölésével vádolt volt szegedi börtönőr ügyében - jelentette be Joó Attila tanácsvezető bíró csütörtökön a csongrádi megyeszékhelyen.
2008. június 19. csütörtök 10:18 - Hírextra
A vádlott elmeállapotával kapcsolatos kiegészítő igazságügyi szakértői vélemény az egyik szakértő betegsége miatt csak szerdára készült el. Mivel a véleménynek a vád-, a védőbeszédek és az ítélet szempontjából is döntő szerepe van, a tárgyalást el kell napolni - mondta a Csongrád Megyei Bíróság bírája.

Joó Attila emlékeztetett rá, azért kellett elrendelni a kiegészítő szakértői vélemény elkészítését, mert ellentmondás volt a hatóság által kirendelt és a védő által felkért szakértői intézetek álláspontja között. A hatóság által megbízott szakértők szerint a 28 éves férfinél enyhe korlátozottság, személyiségzavar állapítható meg, a védelem által felkért intézet szerint a vádlott azonban súlyos fokban volt korlátozott a bűncselekmény elkövetésekor.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását