2024. április 29. - Péter

Beckham belebetegedett az Eb-be

Az angol válogatott játékosai csak tévén nézhetik az Európa-bajnokság eseményeit, a háromoroszlánosok okozták a selejtezők legnagyobb meglepetését azzal, hogy lemaradtak a tornáról.
2008. június 19. csütörtök 07:18 - Hírextra
A brit játékosok érthetően nem nézik szívesen az Eb-t, miközben tudják, hogy nekik is Ausztriában illetve Svájcban lenne a helyük. Így van ezzel David Beckham is, aki nem titkolta: vérzik a szíve, mikor megnéz egy-egy összecsapást.

- Nagyon nehéz rávenni magam, hogy megnézzek egy-egy mérkőzést. Szinte belebetegszik az ember, komoly fizikai fájdalom leülni a tévé elé, és nézni, ahogy a többi csapat játszik. Nekünk is ott kellene lennünk a tornán, hiszen remek csapatunk van, kiváló játékosokkal és a hitünk is megvan hozzá. A végén azonban mindig a kifogások maradnak, ennek véget kell vetnünk. A múlton már túlléptünk, de jóvá kell tennünk az Eb-selejtezőkön elkövetett hibákat, és a világbajnokságra már jó játékkal kell kijutnunk - mondta Beckham.
Forrás: Samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását