2024. április 25. - Márk

Tizedik Fesztergom

Az esztergomi sportcsarnoknál tizedik alkalommal rendezik meg a régió legnagyobb szabadtéri nyári fesztiválját; a csütörtökön kezdődő háromnapos jubileumi eseményen a magyar könnyűzene legkülönbözőbb irányzatainak képviselői szórakoztatják a közönséget.
2008. június 18. szerda 17:34 - Hírextra
A tizedik Fesztergom látogatói ismét láthatják-hallhatják a korábbi évek nagy kedvenceit, köztük az Aurórát, a Depressziót, valamint a Kispál és a Borzot.

A szervezőknek sikerült visszacsábítaniuk Esztergomba a Be:lgát, a Neót, az Ossiant és a Hooliganst is, de olyan zenekarok is adnak koncertet a szombatig tartó jubileumi fesztiválon, amelyeket még nem láthatott a Fesztergom közönsége: színpadra lép a Moby Dick, valamint a Magna Cum Laude zenekar is.

Természetesen idén sem maradhattak ki a programból a helyi kedvencek koncertjei, így például fellép a Szépülő Városközpont is.

A zenei programokhoz több kísérőrendezvény is társul, szerveznek például határ menti véradást, Fesztergom-karszalaggal ingyenesen lehet filmet nézni a Bajor Ágost Kultúrmozgóban és kábítószer-megelőző tanácsadást tart a Magyar Máltai Szeretetszolgálat városi szervezete.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását