2024. május 14. - Bonifác

Női tenisztorna Budapesten

A wimbledoni teniszbajnokságon induló játékosok kivételével szinte a teljes magyar élmezőny elindul a 10 ezer dollár összdíjazású női tenisztornán, amelyet jövő keddtől vasárnapig rendeznek a Grand Slam Park Teniszklubban, Budapesten.
2008. június 18. szerda 14:46 - Hírextra
A Trenkwalder Open elnevezésű versenyen a főtáblán kapott helyet Marosi Katalin, Mikó Zsófia, Király Pálma, Németh Virág és Filipovszki Alekszandra - hangzott el a szerdai sajtótájékoztatón.

Lukács Gábor versenyigazgató elmondta, hogy öt földrészről rekordlétszámú, összesen 296 nevezés érkezett, de ezek közül csak 96-ot fogadhattak el, hiszen a főtábla 32-es, a szombattól hétfőig tartó kvalifikációban pedig 64-en indulnak.

"A vasárnapi döntő győztese 1560 dollárral lesz gazdagabb és hat világranglista-pontot kap. Bízom abban, hogy magyar teniszező is bejuthat a fináléba" - mondta Lukács Gábor versenyigazgató, aki kijelentette, hogy hagyományt szeretne teremteni a viadalból.

A Kamaraerdőhöz közeli, a Kapolcs utcában található pályán jövő vasárnap 14 órától rendezik az egyes döntőjét, ezt követően a páros fináléra kerül sor.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását