2024. április 29. - Péter

Mehetnek a Barca ászai

Átadólistára tette Ronaldinhót, Decót és Samuel Eto,o-t az FC Barcelona futballistáinak új vezetőedzője, Josep Guardiola. A katalán klub egykori kiválóságából lett szakvezető kedden, hivatalos beiktatása alkalmával jelentette be, hogy a három játékos egyi
2008. június 17. kedd 16:44 - Hírextra

"Nélkülük is teljes a keretünk" - adta tudtul Guardiola, aki még hozzáfűzte, hogy a brazil, a portugál és a kameruni sztár távozása a "legjobb megoldás a csapat számára". Annyi engedményt tett csupán a három nagy sztár irányában, hogy megjegyezte: "Akkor számolnék velük, ha a tudásszintjüknek megfelelően teljesítenének. Akkor ők is velünk lehetnének. És ha tudnám, hogy a Ronaldinho-Eto,o csatárduó hatvan gólt termel..."

Terveiről szólva pedig így fogalmazott: "Olyan közösséget akarok, amelyben mindenki fontosnak érzi magát. Ez a kiindulási alap."

Guardiola - aki a gyenge eredmények nyomán távozni kényszerült holland Frank Rijkaard helyére érkezett, és kétéves szerződést kötött a Barcával - elárulta, hogy Eto,o helyére keres embert, méghozzá olyat, aki megfelelően képes kiegészíteni Thierry Henryt és Bojan Krkicet.
"Aki hozzánk jön, tökéletesnek kell lennie" - fogalmazott.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását