2024. április 19. - Emma

Budapesten a szexi énekesnő

Budapesten ad koncertet jövő tavasszal Beyoncé; aki jelenleg is vezeti a Billboard több listáját. Az amerikai énekesnő április 29-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel.
2008. november 30. vasárnap 07:38 - Hírextra
A szervező Live Nation Hungary koncertiroda tájékoztatása szerint jövő szerdától árusítják a jegyeket a koncertre, amelyre Beyoncé stábja fantasztikus showt ígér.

Az énekesnő, akit a Destiny's Child tagjaként ismert meg a világ egy évtizede, 2003-ban kezdett szólókarrierbe. A 28 éves énekesnőt számos filmben is láthatta a közönség, és saját divatmárkája is van. Beyoncé Knowles Houstonban született, egészen kisgyermek korától tánciskolába járt és szólista volt az egyházi kórusban. Tinédzser korára több mint harminc ének- és/vagy táncversenyt nyert meg.

A Destiny's Child - amellyel Beyoncé még 2005-ben is fellépett - 6 albumot, két remix lemezt és egy válogatást jelentetett meg, amelyekből több mint ötven millió fogyott világszerte, a csapat az egyik legsikeresebb amerikai női együttesként több Grammy-díjat kapott.

Beyoncé Crazy in Love című dala hetekig vezette a legtöbb ország slágerlistáját, albuma milliószámra fogyott és besöpört érte minden díjat. Nagy siker volt B,Day című 2006-os albuma is, és nemrégiben jelent meg harmadik korongja, az I AmSasha Fierce, amely máris vezeti a Billboard 200-as listáját, a rhythm and blues albumok listáját, valamint a legnépszerűbb digitális felvételek listáját.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását