2024. május 6. - Ivett, Frida

Rosicky még várat magára

Valószínűleg ki kell hagynia a 2008-09-es Premier League-szezon elejét Tomás Rosickynek, az Arsenal támadó középpályásának. Az „ágyúsok” reménykedtek abban, hogy a cseh játékos már bevethető lesz év elején, de Rosicky egy interjúban kizárta e
2008. június 16. hétfő 14:26 - Hírextra
Valószínűleg ki kell hagynia a 2008-09-es Premier League-szezon elejét Tomás Rosickynek, az Arsenal támadó középpályásának. Az „ágyúsok” reménykedtek abban, hogy a cseh játékos már bevethető lesz év elején, de Rosicky egy interjúban kizárta ennek lehetőségét.

”Hosszú még az idő a visszatérésemig, de remélem, hogy augusztusban már elkezdhetek edzeni” – mondta. Az Eb-ről sérülése miatt lemaradó középpályás még mindig nem igazán tért magához a cseh válogatott drámai, törökök elleni kiesése okozta sokkból.

”Ilyet még nem is nagyon láttam. Elképesztő, hogy ekkora sanszot el tudtunk szúrni. Szerintem a fiúk fejében ott motoszkált végig a vereség gondolata, pedig 2–0 után egyszerűen már csak harcolni kellett volna és győzni. Ehhez képest teljesen összeomlottak. Cech hatalmas hibát követett el döntő pillanatban, majd az utolsó gólnál a védők megpróbáltak lesre játszani – ezt nem lett volna szabad megkockáztatni” – mondta.
Forrás: Nemzeti Sport
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását