2024. május 10. - Ármin, Pálma

Leboeuf is a hollandokra tesz

Az UEFA hivatalos oldalán Frank Leboeuf, a franciák világ- és Európa-bajnok középhátvédje válaszolt hétfőn az olvasók kérdéseire. A most már csak „hobbifocista” védőre eddig nem meglepő módon a holland válogatott tette a legjobb benyomást, bár
2008. június 16. hétfő 13:39 - Hírextra
Az UEFA hivatalos oldalán Frank Leboeuf, a franciák világ- és Európa-bajnok középhátvédje válaszolt hétfőn az olvasók kérdéseire. A most már csak „hobbifocista” védőre eddig nem meglepő módon a holland válogatott tette a legjobb benyomást, bár azt is hozzátette: az oranje a szerencsének is sokat köszönhet.

”Eddig a hollandok voltak a legjobbak, bár úgy gondolom, a védelmük elég gyenge lábakon áll. A támadójátékuk azonban egészen félelmetes, minden akciójuk életveszélyes” – mondta.

„Ráadásul egy ilyen nagy tornán szerencsére is szükségük van, és eddig hihetetlen mázlijuk volt! Simán kaphattak volna három-három gólt mindkét meccsükön” – tette hozzá.

„Remélem, hogy a francia válogatott továbbjut, de a sorsunk már nem a saját kezünkben van. Csak reménykedni tudok, hogy a hollandok nem engedik simán nyerni a románokat” – mondta.
Forrás: Nemzeti Sport
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását