2024. május 17. - Paszkál

Óvatos optimizmus

Óvatos optimizmussal értékeltek a svéd lapok a labdarúgó-válogatott Spanyolországtól elszenvedett 2-1-es Európa-bajnoki vereségének másnapján.
2008. június 15. vasárnap 18:12 - Hírextra

A Dagens Nyheter szerint nem sok hiányzott a tökéletes eredményhez egy majdnem tökéletes meccsen. Bár Lars Lagerba:ck csapata a hosszabbításban hibázott, az oroszok ellen már egy döntetlen is elég lehet a továbbjutáshoz. A cikk hozzátette: a döntetlen igazságosabb lett volna.
A Svenska Dagbladet kiemeli, hogy Zlatan Ibrahimovic mérkőzéseket képes eldönteni, bár ezúttal David Villáé volt az utolsó szó. A hajrában kapott hideg zuhany széttörte a döntetlenről szőtt svéd álmokat.

Az Expressen elemzése alapján az oroszok megvigasztalták a svédeket a görögök legyőzésével. A lap úgy véli: általában a nagy játékosokon múlnak a találkozók, ezúttal Villa és Ibrahimovic kezében volt az eredmény alakulása. Az egész ország szorít azért, hogy kitartson a svéd csatár térde.
Az Aftonbladet azon sajnálkozik, hogy a kék-sárga ünnepből spanyol fiesta lett, pedig az első félidőben nyújtott játéknál már nagyon régóta nem lehetett jobbat látni a nemzeti együttestől. "De nyugalom, az oroszok ellen már a döntetlen is elég" - teszi hozzá a szerző.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását