2024. május 6. - Ivett, Frida

Ooijer és De Jong valószínűleg nem játszik

Andre Ooijer és Nigel de Jong szinte biztosan nem lép pályára a holland válogatott Románia elleni záró csoportmérkőzésén a labdarúgó Európa-bajnokságon.
2008. június 15. vasárnap 22:50 - Hírextra

Legalábbis erre enged következtetni Marco van Basten vasárnapi nyilatkozata, mely szerint pihentetni fogja azt, akit fáradtnak lát, vagy sárga lapot gyűjtött be korábban. Márpedig az olasz és a francia együttest egyaránt három góllal legyőző, s ezzel már biztos csoportgyőztes oranje alapemberei közül Ooijer és De Jong gyűjtött be lapot, s egy újabb figyelmeztetés egymeccses eltiltást vonna maga után mindkettejük esetében.

A fiatal szakvezető ugyanakkor ismét elmondta, hogy csapata nem veszi majd félvállról az egyébként számára tét nélküli találkozót.

"Az, hogy már biztos elsőként negyeddöntősök vagyunk nagyon szép, de továbbra is a legjobbunkat akarjuk hozni. Számomra minden meccs nagyon fontos, és ez akkor is így van, ha néhány eddig kezdő játékosom nélkül állunk fel" - mondta a tréner, hozzátéve, hogy a korábban sérüléssel bajlódó, a franciák ellen azonban már csereként játszó - és gólt szerző - Arjen Robben mindenképpen kezdeni fog kedden.

A hollandok elszántságában és sportszerűségében bízik a harmadik körben egymás ellen pályára lépő világbajnok olasz és vb-ezüstérmes francia nemzeti csapat is. A két egypontos együttes ugyanis semmiképpen sem juthat tovább a nyolc közé, amennyiben a románok győzni tudnak Van Basten alakulata ellen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását