2024. április 29. - Péter

Esélylatolgató: Törökország – Csehország és Svájc - Portugália

Ami a hajtósabb, ki-ki meccset illeti, na, itt aztán lesz minden, mint a búcsúban, még talán késelés is! Ugyibár ezen a meccsen egyik csapatnak sem jó a döntetlen, mert ki a fene akar orosz rulettezni a végén, hiszen a két csapat közül az egyiknek befejez
2008. június 15. vasárnap 19:53 - Hírextra
Azonban erre mi nem fogadnánk túl nagy pénzben. A csehek sem olyan népek, hogy bekkeljenek, hátha történik majd valami és a törökökben is van annyi virtus, hogy ne alázzák meg magukat ilyesmivel. Arról nem beszélve, hogy az eddigiek alapján úgy látszik, hogy szinte tökéletesen azonos erők csapnak majd össze ezen a meccsen.

A csehek persze nem így képzelték az Eb-t, ők nagy arccal érkeztek, majd ezzel a túlméretes fejjel rendesen pofára is estek a portugáloknak köszönhetően. A törökök ennyire nem voltak elájulva maguktól, de mindenképpen úgy tervezték, hogy lesz sanszuk a továbbjutásra. Eddig ők járnak a realitás talaján és nagyon úgy fest, hogy sanszosabbak ezen az estén is.

Pedig a ponttáblázatunkon – ha csekélyke előnnyel is, de – a cseheket hoztuk ki jobbnak az egyéni képességeket illetően, de összhangban, csapatként nekünk a törökök jobban tetszenek. Még akkor is, ha ők nem rúgtak gólt a portugáloknak. Egyszer Nihatnak is össze kell jöjjön egy gól.



Esélyek: Törökország: 40% döntetlen: 20% Csehország: 40%

A Hírextra.hu tippje: 2:1

Kulcsemberek lehetnek: Nihat, Tuncay, Demirel illetve


A könnyedebb meccset illetően két eset lehetséges: vagy lelazsálják ezt a meccset a Portugálok, mondván majd marhák lesznek összerugdalni magukat a svájciaktól és akkor lesz egy középkategóriás meccsünk, vagy megállapodnak, hogy nincs csonttördelés, mert hiszen már minek(a svájciak úgyis kiestek) és akkor lesz egy frankó örömfoci. Adja az ég az utóbbit.

Reményeink szerint ez fog következni, mert a svájciaknak már úgyis tök mindegy, a portugáloknak dettó, így lezserkedhetnek egy 5-6 gólos meccset, látványelemekkel, parádéval, mint egy normális falusi vurstlin, csak nem lesz zsákbafutás és lepényevés(bár ki tudja…). A többi stimmel.

Ennek megfelelően Decoék szétszórakozhatják magukat a svájci védőkkel, rojtosra rúghatják a hálójukat és talán a jóindulat jeleként hagynak a svájciaknak is valami örülni valót, hogy ne ríjjanak otthon a hegyoldalon azok az aranyos ki szőke kölkek. A lelátón meg utána az utcán lesz jódli, havasikürtszó és havasigyopáros összeölelkezés, egymás vállának erőteljes lapogatása és közös tálból fondüzás a testvériség jeleként, majd receptcsere a fiatalasszonyoknál, végül kolomprázogatós ordas nagy berúgás hajnalig. Jahogy meccs is van? Kit érdekel, érezzük jól magunkat! Végülis Eb van, vagy mi a fene.



Esélyek: Svájc: 20% döntetlen: 20% Portugália: 60%

A Hírextra.hu tippje: 1:5

Kulcsemberek lehetnek: Benaglio, Senderos, Yakin illetve Ronaldo, Deco, Nuno Gomes
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását