2024. április 29. - Péter

Egész meccses eltiltás

Egy meccsre szóló eltiltása miatt nem játszhat a labdarúgó Eb-n csapata osztrákok elleni, hétfői befejező csoportmeccsén a németek középpályása, Bastian Schweinsteiger, akit kiállított a bíró a horvátokkal vívott és 2-1-re elveszített csütörtöki összecsap
2008. június 13. péntek 14:57 - Hírextra
Az UEFA, a kontinentális szövetség pénteki közleményében tudatta, hogy sportszerűtlen cselekedet miatt büntette a játékost, aki az Eb első kiállított futballistája. A csereként beállt Schweinsteigert a 92. percben küldte le a játékvezető a pályáról, miután ellökte Jerko Lekót.

"Természetesen frusztrált a kiállításom - nyilatkozta a német szövetség honlapján az amúgy becserélésétől rendkívül aktívan és harcosan játszó focista, majd így folytatta magyarázatát: - A hátulról engem ért rúgás után szúró fájdalmat éreztem a bokámban, és rosszul reagáltam."

Schweinsteiger hozzátette, hogy bízik együttesében, amely szerinte bejut a negyeddöntőbe. A németeknek egy döntetlen is elég az osztrákok ellen a legjobb nyolc közé kerüléshez.
"Ökölbe szorított kézzel fogok szorítani a nézőtérről a csapatomért" - mondta a középpályás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását