2024. április 19. - Emma

Scarlett Johansson is Obamát támogatja

Scarlett Johansson és Barack Obama, a Demokrata Párt leendő elnökjelöltje rendszeresen e-mailezik egymással - erről maga a hollywoodi színésznő mesélt az amerikai sajtónak. Minden elnökjelölt szívesen fogadná egy olyan szőke szexi sztár támogatását, amily
2008. június 12. csütörtök 10:17 - Hírextra

A Match Point és az Elveszett jelentés című Oscar-díjas film sztárja nem titkolja, hogy odavan az illinois-i szenátorért. Januárban azzal viccelődött riporterek előtt, hogy Obama jegyese, "a szívem az övé". Johanssont - mint elmondta - alapvetően Obama háborúellenes nézetei vonzották.

A színésznő több demokrata előválasztási vita után is üzenetet küldött a politikusnak, gratulált szerepléséhez. Obama pedig nemcsak 1-2 sorral, felületesen intézi el Johansson leveleit, tartalmas válaszokat küld. A színésznőt lenyűgözi, hogy a szenátor időt szakít a levelezésre. Mint elmondta, Obama nagy mozirajongó, jól ismeri a hollywoodi színészek alakításait.

Johansson kifejtette: pragmatikusan közelíti meg saját szerepét a kampányban, igyekszik minél több ember figyelmét felhívni Obama üzenetére. Ha van két nap szabadideje, jelzi ezt a kampánynak, és egyeztetik, milyen eseményen vennék hasznát megjelenésének. Johansson abban a kampányvideóban is szerepel, amely a szenátor jelszavát népszerűsíti: "Igen, képesek vagyunk".

Scarlett Johanssonon kívül - akit az amerikai FHM magazin két éve a világ legszexisebb nőjének választott - olyan hírességek kötelezték el magukat Barack Obama mellett, mint Tom Hanks, Robert De Niro, Jennifer Aniston, George Clooney, továbbá Bruce
Springsteen, Jessica Alba és Ryan Phillippe.
Johansson nevetve mondja: Obamát országszerte a fiatalok támogatják, s ez a republikánus John McCain szenátorról nem mondható el. Olyan fiatalok álltak Obama mögé, akiknek azelőtt eszükbe sem jutott a politika - tette hozzá a Politico magazinnak adott interjújában.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását