2024. április 26. - Ervin

Mobilod lehet a belépőd

Még kényelmesebb és egyszerűbb jegyvásárlási lehetőség, sorbanállás nélkül- ezt kínálja az érdeklődőknek újonnan elérhető szolgáltatásával a nyár legnagyobb záróbulija, a Szegedi Ifjúsági Napok.
2008. június 12. csütörtök 14:03 - Hírextra
A hazai fesztiválok sorában elsők között bevezetett MOBILticket nem csupán egy forradalmian új jegyvásárlási megoldás, de a rendezvény kiemelten kezelt öko-koncepciójához is illeszkedik.

Azon kívül, hogy Morcheebával, Backyard Babies-zel, Within Temptation-nel, Tankcsapdával, Quimby-vel és számos egyéb koncerttel, valamint programhelyszínnel kecsegtet a legSZINesebb hazai fesztivál, még a jegyvásárlást is szeretné megkönnyíteni látogatói számára.

A MOBILticket egy olyan belépőjegy, amit a vásárló csak mobilkészülékére kap meg - legtöbbször SMS formátumban. Ehhez nem kell mást tennie, mint a fesztivál jegyértékesítő partnere, a Ticketportal honlapján (www.ticketportal.hu) a rendezvények közül kiválasztani a SZIN-t, és a mobiltelefonos átvételre kattintani. Az internetes fizetés után a felhasználó egy standard vonalkódot és egy egyedi azonosítót kap a telefonjára, melyet elmentve már csak ki kell várnia augusztus 27-ét, a buli kezdetét. A belépés a kapott kóddal történik, melynek számos előnye közül kiemelendő, hogy nem lehet elveszíteni, vagy otthon hagyni, és a jegyirodai sorbanállás is megspórolható.

Továbbá nem szabad elfelejtenünk, hogy mivel ebben az esetben a jegyvásárláshoz még papírra sincs szükség, így amellett, hogy kényelmes, környezetkímélő is.
A MOBILticket csupán egy azon megoldások közül, melyekkel a SZIN arra mutat rá, hogy kis odafigyeléssel, a legegyszerűbb módokon is tehetünk környezetünk elhasználódása ellen. Amolyan ökotudatosan…

www.szin.org

Jegy- és bérletárak:

BÉRLET (minden napra érvényes):
Elővételben:10.500 Ft
Helyszínen: 12.500 Ft

NAPIJEGY (aug. 27, 28, 29, 30):
Elővételben: 4000 Ft
Helyszínen: 5000 Ft
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását