2024. április 24. - György

Naomi azért is anya lesz

A topmodell akár sejtbankba is menne azért, hogy végre anya legyen. A világhírű szépség az utóbbi években már csak botrányos viselkedése miatt szerepelt az újságok címlapjain. Ezért is meglepő a hír, hogy a 38 éves sztár úgy döntött, anya lesz. Bármi áron
2008. június 11. szerda 12:43 - Hírextra
Naomi Cambell bejelentette: készen áll arra, hogy szülő legyen, és tervét akár apa nélkül is véghezviszi. – Most jött el az ideje annak, hogy anya legyek. Apa nélkül vagy sem, mindegy. Én készen állok – nyilatkozta a modell.

Ha valóban ilyen módon szeretne életet adni első gyermekének, akkor nagyon valószínű, hogy Naominak sejtbankba kell mennie az anyaság érdekében. Viszont ő akár ezt is vállaná, annyira elszánt. De vajon mi lesz az időnként rátörő dühkitöréseivel?

- Tudom, hogy egy bébi megváltoztatna engem is, biztosan sokkal nyugodtabb lennék. Egy gyerek nem viseli el a kompromisszumokat, neki mindent meg kell adni – mondta.

Ha ez így van, akkor a világ divattervezői és Naomi volt takarítónői azért imádkoznak most, hogy a sztárnak szülessen végre egy gyermeke.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását