2024. május 2. - Zsigmond

Bordélyház a Balatonnál

Bordélyházként működött Balatonfüreden a Black Jack elnevezésű éjszakai bár; a szórakozóhelyet üzemeltető - büntetett előéletű - D. Gyulának prostituáltak "futtatása" és kiközvetítése volt a fő tevékenysége.
2008. június 11. szerda 14:03 - Hírextra
Közlése szerint az 52 éves D. Gyulát - aki közismert alakja volt a füredi éjszakának - bordélyház üzemeltetésével elkövetett üzletszerű kéjelgés elősegítésével, illetve üzletszerű kerítés bűntettével gyanúsítják. Őt a bíróság már előzetes letartóztatásba helyezte - tette hozzá az alezredes.

Derzsi Péter elmondta: az ügyben gyanúsítottként szerepelnek még szállodai recepciósok és helybeli taxisok is - összesen hatan -, akik szabadlábon védekezhetnek. Őket üzletszerű kerítés bűntettében bűnsegédként való részvétellel gyanúsítják.

Az alezredes tájékoztatása szerint a bárban - ahogy fogalmazott, "egy istálló jellegű hodályban" -, prostituáltakat lehetett "vásárolni" 30-35 ezer forintért, illetve a Black Jack lányait egyes taxisok és szállodai portások is ajánlották a pénzesebb vendégeknek. A nők közvetítéséért nekik D. Gyula "osztott le" pénzt - mondta a bűnügyi osztályvezető. Hozzátette: a prostitúcióval keresett összeg húsz százaléka maradt a szolgáltatást nyújtó nőknél, a többit D. Gyula tette el.

A prostituáltak Nyíregyházáról, Jász-Nagykun-Szolnok megyéből és Veszprémből verbuválódtak - tájékoztatott az alezredes, megjegyezve, hogy négy nőt hallgattak ki tanúként az ügyben.

Az osztályvezető szerint bizonyosra vehető, hogy a vizsgálat kiszélesítése nyomán még egyéb - elsősorban vagyon elleni - bűncselekmények is kiderülnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását