2024. április 25. - Márk

Kihallgatják a kameratörő férfit

Mára idézték be kihallgatásra azt a férfit, aki a gyanú szerint összetörte egy cigányügyi jogvédő kameráját a hétvégén Nyíregyházán - jelenti a HavariaPress. Az ügyben hétfőn tett feljelentést a szabolcsi megyeszékhely rendőrkapitányságán a sértett, ismer
2008. június 10. kedd 12:01 - Hírextra
A férfi vasárnap egy városi rendezvényen forgatott, amikor állítása szerint sértegetni kezdték, diszkriminatívan viselkedtek vele, nem engedték kamerázni, sőt, életveszélyesen meg is fenyegették. Az eset körülményei közül egyelőre annyi biztos, hogy vasárnap két, előre bejelentett rendezvény zajlott Nyíregyháza belvárosában, s a kérdéses kamera az egyik rendezvény helyszíne közelében tört össze; a további tettlegesség kialakulását rendőrök akadályozták meg. A feljelentés megtételét követően a kapitányság nyomozói megnézték az összetört kamerával készült felvételt, ez alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, akit mára idéztek be kihallgatásra, rongálás vétségének megalapozott gyanújával.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását