2024. április 23. - Béla

Folytatódnak a kihallgatások a móri bankrablás ügyében

Rendőr tanúkat hallgatott meg ma a Fejér Megyei Bíróság a móri mészárlás ügyében újrakezdett büntetőperben, a tárgyalás szeptemberben folytatódik - értesült a HavariaPress.
2008. június 10. kedd 12:13 - Hírextra
 Ugyancsak ma került sor annak a volt rendőrnek a kihallgatására is, aki a gyanú szerint a fegyvert szállította a nyolc halálos áldozatot követelő bankrablás feltételezett elkövetőjének - aki azóta öngyilkos lett.

A meghallgatott tanúk egyike, A. István rendőr törzszászlós, aki a bűncselekmény után alig fél órával megállította a feltételezett tettesek autóját, annyit mondott, hogy emlékezete szerint csak ketten ültek a megállított Skodában - melynek vezetőjét, a mostani vádlottat meg is bírságolták gyorshajtás miatt -, és az intézkedés után kapták a hívást, hogy siessenek a városba, mert bankrablás történt. D. Zoltán főtörzszászlós, aki tanúkihallgatásokat folytatott le a rablás helyszínén, arról beszélt, hogy egy idős férfit hallgatott ki, aki azt mondta, hogy egy kapucnis fiatelembert látott elmenekülni.

Kihallgatta a bíróság a vádlott W. Róbert egykori munkatársát, S. Ferencet is, akit arra kértek, beszéljen arról, mit észlelt a munkahelyén a végzetes napon. A férfi elmondta: úgy emlékszik, hogy a vádlott rendesen felvette a munkát, nem érződött rajta feszültség, hangulati változás. További kérdésre elmondta, hogy W. Róbertet nem keresték a munkahelyén idegenek, és anyagi gyarapodást sem érzékeltek nála.

A tanúk kihallgatásai után Dr. Mórocz Emil tárgyalásvezető bíró bizonyítás-kiegészítés céljából elnapolta a tárgyalást, egyben közölte, hogy a következő tárgyalási napoknak szeptember 2-át, 3-át és 4-ét jelöli ki. A közbeeső időben a bíróság újabb szakértőket kíván kirendelni, és még több tanú kihallgatását tervezik az őszi tárgyalási napokon.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását