2024. május 10. - Ármin, Pálma

Esélylatolgató: Spanyolország - Oroszország

Jó kis spanyol bor az igazi orosz vodka ellen. Hogy melyik csapat jön ki józanabbul az összecsapásból, az még kérdéses, de a hírek szerint a szurkolók már most iszogatnak. Csak nehogy a medve bőrére…
2008. június 10. kedd 15:59 - Gedei Szilárd
A vörös hadsereg megpróbálja bekebelezni Európát! A küldetés félig már sikerrel járt, hiszen a Zenit csapata behúzta az UEFA-kupát a Rangers ellenében. Mit neki akkor a félelmetes spanyol armada? Ebben bíznak az orosz szurkolók, a semleges nézők pedig abban, végre megtörik a jég, és végre mindkét pályára lépő csapat betalál a kapuba — az eddigi hat meccsel ellentétben.

A spanyolok a Torres-Villa csatárduóba fektetik minden bizalmukat, az oroszok pedig Pogrebnyak góljait várták volna, ha a Zenit csatára nem sérül meg néhány nappal a torna előtt. Az igazi meglepetés az lenne, ha az oroszok mestere, Guus Hiddink ennek ellenére pályára küldené. Megjósolhatóan nagy felelősség hárul a nem túl nagy nevekből álló orosz hátvédsorra.

De mi a helyzet a másik fél háza táján?

Aragones, a spanyol mester legkönnyebben talán a „Goalkeeper” rublikát tölti ki a találkozó előtt, akár mérget vehetünk arra, hogy Casillas mezszáma kerül oda. Ami még az ibériaiak malmára hajthatja a vizet, az a minőségi cserepadjuk: akár Xabi Alonso, Fabregas és Sergio Garcia is a pálya szélén üldögélhet a kezdő sípszókor.

A fő kérdés tehát az, hogy a „szbornaja” elsüllyeszti-e a spanyol armadát, vagy éppen fordítva történik majd?

Csak nehogy orosz rulett legyen a vége…

Nézzük, kik lesznek a meccs főszereplői! A Hírextra.hu pontozta a várható kezdőcsapatokat:



Esélyek: Spanyolország: 45 % döntetlen: 30 % Oroszország: 25 %

A Hírextra.hu tippje: 2-1

Kulcsemberek lehetnek: Villa, Torres, illetve Akinfejev, Szicsev
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását