2024. május 2. - Zsigmond

Csúcson a kormány

Kétnapos nyitott konzultációt kezd ma Dobogókőn a kormány. A miniszterelnök azért kezdeményezte ezt, hogy megteremtse az egységet a kormányban és a pártban a következő két év politikájához, amelynek középpontjában a munka és a gazdaságfejlesztés áll - köz
2008. június 10. kedd 08:29 - Hírextra
Gyurcsány Ferenc május 21-én jelentette be, hogy közvetlenül a tavaszi ülésszak utolsó napját követően kétnapos politikai konzultációra hívja az MSZP elnökségét, a szocialista parlamenti frakcióvezetést, a kormánytagokat, és az államtitkárokat.

AZ MTI úgy tudja, a fő téma a munka- és a gazdaságfejlesztés, amelynek elemei: a munkahelyteremtés, a munkára ösztönzés, és a munkára képessé tétel. Ma a miniszterelnök vitanyitójával kezdődik a konzultáció, majd a résztvevők meghallgatják az Oriens prezentációját arról, hogy szerintük melyek azok a problémák, amelyekkel szembe kell nézni. Ezután Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter, Veres János pénzügyminiszter és Szűcs Erika, a szociális tárca vezetője tart beszámolót, ezekben javaslatokat tesznek a változtatásra a kormány és a párt vezetőinek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását