2024. április 25. - Márk

A FŐVINFORM legfontosabb hírei

Zsúfoltságra számítsanak többek között a Budaörsi út-Hegyalja út útvonalon, a Kerepesi úton és a Rákóczi úton befelé, a Szent István körúton és a Margit hídon Buda irányában, valamint, a Pesti alsó rakparton déli irányban. Sötétek a jelzőlámpák a Kosztolá
2008. szeptember 22. hétfő 09:47 - Hírextra
Az autómentes nap miatt az ANDRÁSSY utat lezárták ma éjfélig végig a szervizúttal együtt. A Nagykörút forgalma zavartalanul haladhat át az Oktogonnál, de az Izabella utcánál és a Nagymező utcánál csak a BKV-járművek számára szabad az áthajtás! A környező utakon, a Nagykörúton, valamint a Podmaniczky utcában és a Dózsa György úton is jelentősen lelassult a haladás!

A 105-ös autóbuszok is terelőúton, a Bajcsy-Zsilinszky út – Podmaniczky utca – Dózsa György út útvonalon viszik az utasokat.

Biciklis demonstráció lesz ma 18.30-kor a HŐSÖK terén, majd 20 órakor a MOSZKVA téren; az eddigiektől eltérően azonban az idén a két helyszín között nem lesz útlezárás, a kerékpárosoknak a szabályoknak megfelelően kell közlekedniük! A két tér közötti útvonalakon és a hidakon torlódások várhatók!

A budai főgyűjtőcsatorna építése miatt a BEM JÓZSEF téren megváltozott a forgalmi rend. A téren a Fő utcába átvezető sávokat lezárták, így a Fő utca a teret körbejárva, illetve a kétirányúsított Bem rakpart - Vitéz utca útvonalon közelíthető. A 19-es villamosok az Etele tér és a Lánchíd között járnak, a Batthyány tér és Lánchíd között a 19-41V jelzésű villamospótló autóbusszal és a 86-os autóbusszal lehet utazni.

A VII. kerületben a DOB utcát lezárták a Holló utca és a Kazinczy utca között közműépítés miatt. Kerülni a Dohány utca felé lehet!

Kőbányán a ZÁGRÁBI utcában nem lehet közlekedni a Somfa köz és a Száva utca között az autómentes nap miatt 17 óráig.

Angyalföldön a FORGÁCH utcát a Lomb utcánál lezárták toronydaru építés miatt holnap este 6 óráig.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását