2024. március 29. - Auguszta

Patrick Dempsey, a tökéletes férfi

Ha azt gondoltad, hogy a színész már nem lehetne dögösebb, nem árt újragondolod!
2008. június 8. vasárnap 07:07 - Hírextra
A Maine állambeli Lewistonban, Partick átadott egy központot rákos betegek számára, amely a saját nevét viseli. A létesítmény, amely a Patrick Dempsey Remény és Gyógyulás a Rákosoknak Központ nevet viseli, március 31-én nyitottameg a kapuit, feladatának pedig a rákos betegek és családjaik taníttatását és támogatását vette célul. Mint például jógaoktatás és házassági tanácsadás, amik klinikailag bizonyítottan segítik a rákos betegek gyógyulását. Valamint, a központ dolgozói vidékre is kimennek, ha olyan beteg jelentkezik a klinikára, aki nem tud Lewistonba utazni.

Habár, a központ még zárva, az internetes oldal, ahol információkat kaphatunk a rák egyes fajtáiról és a kezelési módjukról, már elérhető.


A szexi Grace Klinika sztár édesanyja, Amanda sikeres felgyógyulásának köszönhetően merítette az ihletet, hogy ilyen létesítményt alapítson. A központ a Maini Központi Egészségügyi Központban található, ezen a helyen épült fel a rákból már háromszor sikeresen kilábaló édesanyja, illetve nővére is itt dolgozik.


- Egy családban szörnyű, ha rákot diagnosztizálnak, és minden információ a továbbiakban rettenetes lehet - állítja a Derek Sheperd-et alakító színész. - Úgy gondolom, mindenki számára igazán fontos, hogy ha rákos beteg, és kezeléseken vesz részt, akkor emberszámba vegyék, és ne úgy kezeljék, mintha csak egy lenne a sok közül, nos, mi erre törekszünk.


A központot a színész nővére, Mary fogja vezetni, aki eddig kórházi alkalmazott volt.
Forrás: Netbúlvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását