2024. április 28. - Valéria

Iszaptenger Somogyban

Hatalmas eső zúdult vasárnap délelőtt a Tab és Bábonymegyer közötti útra, amelyet iszap borít; a tűzoltóknak nem kellett beavatkozniuk, ám a közútkezelőknek több órás munkát adott az út megtisztítása - közölte az MTI-vel a katasztrófavédelem és az útügyel
2008. június 8. vasárnap 15:35 - Hírextra
A tabi parancsnok féltizenegy körül jelentkezett be a helyszínről, közölte, hogy a vízátfolyások miatt a 65-ös utat iszap borítja, a tűzoltóságtól beavatkozást azonban nem igényel a helyzet - mondta Antalicz Loránd, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese. Hozzátette: az út megtisztítása a közútkezelő feladata, így értesítették a regionális igazgatóságot.

Az ügyeletes tájékoztatása szerint a helyszínen tűzoltók és rendőrök figyelmeztetik az autósokat a veszélyre. Az érintett szakaszon egy sávon, lépésben lehet haladni.

Kőszegi András, a közútkezelő ügyeletese az MTI érdeklődésére elmondta: a jelentés szerint mintegy 80 méter hosszan fedi iszap a 65-ös utat, amelynek tisztítását megkezdték. A út letakarítása több órát vesz igénybe - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását