2024. április 17. - Rudolf

Van, aki társaságban szurkol

A sportos puboktól a bevásárlóközpontokig terjed a "foci EB-s" helyek száma Magyarországon: szinte mindegyik nagyobb étterem és szálloda már hetek óta készül a közös szurkolásra.
2008. június 7. szombat 12:13 - Hírextra

Van, ahol az Európa-bajnokság ideje alatt nem csupán a meccsek élő közvetítéseivel, hanem a mérkőzés közötti koncertekkel és különféle játékokkal csábítják a nagyérdeműt - és korántsem csupán az erősebb nem képviselőit. Több szórakozóhely és a Műjégpálya is szabadtéri arénává alakul három hétre.

A hotelek és az utazási irodák legtöbbje ugyanakkor akciót hirdetett, attól félve, hogy ilyenkor nem nagyon teszik ki a lábukat hazulról a focikedvelők, szerte a világon. Akad olyan magyarországi utazási iroda, amelyik úgy szólítja meg a hölgyeket, hogy "Meneküljön a Foci Eb elől!" és kifejezetten nőknek kínál utakat kedvezményes árakon.

A magyarországi szállodák legtöbbjében a hallban is kitesznek nagyképernyős plazmatévéket, hiszen jobb együtt szurkolni, mint egyedül. EB-sarkokat létesítenek több hotelben. Akad olyan söröző, ahol tucatnyi plazmatévén lehet nyomon követni a meccsek eseményeit. Az óriáskivetítők mellé speciális sörkorcsolyák dukálnak, a magyaros-kiadóstól a könnyű partifalatkákig.

Az egyik vidéki spa és wellness szállodában különleges ajánlattal várják a labdarúgás szerelmeseit. A vendégek nemcsak a bárban, a hallban, a szivarszalonban, a golfklubban, de a spa- és fitneszcenterben is nézhetik a meccseket. Tippelni lehet a soros mérkőzés eredményére, és akinek bejön a tippje, annak az aktuális fogyasztását a szálloda állja. A hölgyek számára - amíg a párjuk a meccseket nézi - kedvezményes áron kínálnak szépészeti vagy terápiás kezelésre jogosító utalványt.
Képernyőméretek, plazmatévék száma, befogadóképesség, nyitvatartási idő és még számos más adat tájékoztatja a focirajongókat abban az összeállításban, amely a Budapesti Turisztikai Hivatal honlapján szerepel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását