2023. március 31. - Árpád

Mondjanak le a zöld képviselők!

Pártállástól függetlenül mondjanak le képviselői mandátumukról a Magyar Országgyűlés Környezetvédelmi bizottságában helyet foglaló képviselők! A Reális Zöldek Klub szervezete lemondásra szólítja fel a Magyar Országgyűlés Környezetvédelmi bizottsága tagja
2008. június 7. szombat 14:28 - Hírextra

A Magyar Országgyűlés 1995-ben országgyűlési határozatban kötelezte a kormányt/ az egymást váltó kormányokat a Duna-Tisza köze, a Homokhátság vízpótlására.

A Homokhátság vízpótlása kérdésében egy tyúklépésnyi előrehaladásra nem került sor, ugyanakkor a kormányzati teendők elmaradását a Környezetvédelmi bizottság a kormánytól/kormányoktól nem kérte számon.

A Magyar Országgyűlés bizottsága 2008.június 4-én a térségben Kecskeméten tartotta kihelyezett ülését.
Az ülésen a Környezetvédelmi bizottság öt képviselője volt jelen.
A reális zöldek nem az ülésen résztvevő kévés számú képviselő megjelenését észrevételezi, hanem azt, hogy az ülésen megjelent öt képviselő tovább folytatta a Homokhátság vízpótlása kérdéskörében azt a luftballonhámozási politikát, amely lényegében a rendszerváltás óta folyik vízpótlási szakkérdések körében Magyarországon. Juhos László, a Reális Zöldek Klub elnöke

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását