2024. április 19. - Emma

Amikor lakik nálad valaki, de te nem tudsz róla

Valóságos sokkot kapott egy japán férfi, amikor kiderült, hogy miért tűnnek el rendszeresen az ételek a hűtőszekrényéből: hónapok óta egy nő élt a lakásában anélkül, hogy a férfi erről tudott volna.
2008. június 6. péntek 19:34 - Hírextra
Az egyedülálló 57 éves férfi idegeit már az is megviselte, hogy képtelen volt rájönni, miért ürül ki időről-időre a hűtőszekrény. Végül megelégelte a dolgot, és egy rejtett kamerát helyezett el a konyhában. Amikor hazatért, megnézte az első felvételt, és abból menten kiderült: egy idegen dézsmálja a fridzsidert. Erre kihívta a rendőröket, akik egy idős asszonyt találtak a lakásban.

A rendőrök szerint az 58 éves nő a férfi által lomtárnak használt kisebb helyiségben lakott, még egy matracot is becsempészett a szobácskába, ahol több üveget is találtak. Az idős asszony azt vallotta, hogy hajléktalan és álkulccsal jutott be a lakásba, ahol csak alkalmanként élt, de már évek óta. A hatóságok valószínűnek tartják, hogy a nő több lakásban élt felváltva.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását