2024. április 29. - Péter

Családbarát Médiáért-díj hetedik alkalommal

A Szülők Háza vezetője, Regős Judit kapta a Családbarát Médiáért-díjat áprilisban a Nők Lapjában megjelent cikkéért. Az elismerést tavaly ősszel alapította a Média a Családért Alapítvány és a Képmás magazin. A díjat az a nyomtatott cikk vagy elektronikus
2008. június 5. csütörtök 17:15 - Hírextra
Regős Judit Beszéljünk róla! Konfliktusok a szülők között című cikkében - amely elérhető a http://www.mediaacsaladert.hu/index.php?id=20070702dokumentumok című honlapon - arra a kérdésre keresi a választ, hogy jó-e, ha a gyermek soha nem lát a szülei között konfliktust, nem hall hangos szót vagy nem látja őket néha idegesnek, feszültnek. Miután nemmel válaszol, segítségül kifejti, hogy melyek a konfliktusok megoldásának alapvető formái.

"Nagyon örülök az elismerésnek, meglepődtem, amikor értesítettek, hogy én kapom a díjat. A Szülők Háza vezetőjeként számos családdal találkozom, így sokszor merítem a témát a velük való beszélgetésből és magam is kétgyermekes anyuka vagyok, így személyes tapasztalataim is vannak. Igyekszem a mindennap életről szóló cikkeket írni, családi problémákról és azok megoldásáról" - mondta a távirati irodának Regős Judit.

Regős Judit 2003 óta publikál és több lapnak állandó szakértője. 2003-tól a velvet.hu tanácsadója, továbbá publikációi jelennek meg a Mix Magazinban, a Baba Magazinban, az Anyák Lapjában és a Szülők Háza internetes portálon. 2004 óta terapeutaként dolgozik a Nő ezer arca Képesség és Kapcsolatelemző Központban. 2005-ben férjével, Pálhegyi Máté fuvolaművésszel és zenepedagógussal indította útjára a Szülők Háza programot, amelynek célkitűzése, hogy segítse a családdá válás útját. 2007-ben nyitották meg első családi központjukat, a Szülők Háza Módszertani Központot. Majd 2008-ban a diósdi Játszókertet.

Az ünnepélyes díjátadó június 12-én, csütörtökön lesz. Az elismerés pénzjutalommal jár.
A Családbarát Médiáért-díjat hetedik alkalommal adják át. Korábban az Elle magazin, a Kismama magazin, a Duna Televízió, a Magyar Rádió, a Magyar Televízió és a Hír Televízió egy-egy anyagáért, műsoráért ítélték oda
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását