2024. május 4. - Mónika, Flórián

Az ördögűzés szabályai

Akinek feltörte az auráját a Gonosz, brutális gondolatok kezdik gyötörni. A spiritiszták szerint a negatív szellemek testet keresnek maguknak a földi létben, és ehhez egy meggyengült aura kiváló támadási felületet biztosít.
2008. június 5. csütörtök 10:44 - Hírextra
Nem tudnak mindenkinek betörni a testébe, arra van szükségük, hogy a kiszemelt energiaburkának rezgésszáma lecsökkenjen, ezáltal rátelepedhessenek, elfoglalhassák a testét. De nem kell mindenhol ördögöt látni.

Tapasztalt ördögűzők szerint a riasztásoknak mindössze 10-15 százalékában bizonyosodik be, hogy a testet megszállták. Az ördögűzők 72 féle démoni erőt különböztetnek meg, amelyeken belül további alerők mozognak, de nekik csak a 72 féle negatív energiát kell figyelembe venni. A megszállások előzménye egészen az angyalok születéséig nyúlik vissza, ugyanis akármilyen hihetetlenül hangzik, maga Lucifer is egy angyal. Lucifer nem volt hajlandó az emberek szolgálatába állni, ezért kitaszították a mennyből és átállt a sötét oldalra. Azóta rendszeresen visszatér a földre, hogy isten ellen dolgozzon.

Az ördög jelenlétének több jele is van, aki látta már az Ördögűző című filmet (eredeti cím: Exorzist), lehet némi fogalma arról, mivel jár a leggonoszabb hívatlan látogató. A ’70-es években készült alkotás ugyanis igaztörténeten alapul, így ha bizonyos pontokon fel is tupírozták a történetet, alapjaiban valós képet mutat. Akinek feltörte az auráját a Gonosz, azt bizony furcsa, brutális gondolatok kezdik gyötörni.

Gyilkolni akar, és az exorcisták szerint elég a szemébe nézni, máris tudni lehet, hogy – finoman szólva – nem önmaga. A testén különös jelek bukkanak fel, melyek a bőrbe vésve egyik pillanatról a másikra jelennek meg anélkül, hogy bármilyen éles tárgy a közelben lenne. A durva, obszcén beszéd és viselkedés a legkisebb probléma, ami ilyenkor megnyilvánul.

Az ördögűzés gyakorlata több hitrendszerben is megtalálható, a katolikus egyháznak külön leírása van arról, milyen módon kell végrehajtani. Bizonyos papok kapnak engedélyt az egyháztól arra, hogy egy megszállt személyből elűzzék a gonoszt. A lelkészeken kívül még olyan személyek gyakorolnak ördögűzést, akiknek különleges képességet tulajdonítanak és alkalmasak arra, hogy felismerjék az emberbőrbe bújt sátánt. A szertartáshoz használnak ősi vallási szövegeket, ikonokat, amuletteket, szimbólumokat, és keresztet.

Gyakran előfordul, hogy egy angyalt hívnak segítségül, például a védelem égi hírnökét, Michaelt. Az ördögűzés előtt a megszállottat lekötözik az ágyhoz, mert olyan erővel bír, ami veszélyes a környezetében lévő személyekre. Előfordul, hogy egyetlen szertartás nem elég az ördög távozásához, sőt még az is megeshet, hogy látszólag kiszáll a testből, de egy-két hét múlva visszatér és sokkal erőteljesebb jelzéseket ad. Egy ördögűzés akár hetekig, sőt, hónapokig is elhúzódhat. Amikor végül a főgonosz kilép egy emberből, a testben többnyire fizikai folyamatokat is elindít, a megszállott hatalmas sikítással, vagy hányással jelzi a hívatlan látogató távozását.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását