2024. április 25. - Márk

Romákat vertek

A Pécsi Városi Bíróság a jövő hónapban kezdi tárgyalni azon öt fiatalember ügyét, akik a vád szerint származása miatt vertek meg egy roma asszonyt és lányát még idén januárban Szigetváron - közölte a bíróság sajtószóvivője az MTI-vel szerdán.
2008. június 4. szerda 14:55 - Hírextra
Az ügyészség nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport tagja elleni erőszak bűntette címén emelt vádat a barcsi illetőségű elkövetőkkel szemben, akik először július 8-án állnak bíróság elé. Ha tettük bebizonyosodik, kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztésre számíthatnak - tette hozzá Hajdu István.

A szóvivő utalt rá: a vádirat szerint a fiatalemberek január 22-én kifejezetten azért utaztak Szigetvárra, hogy ott romákat bántalmazzanak. Az asszonyt és 17 éves lányát a belvárosban verték meg, az áldozatok nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ocsabika orsós csabika
2008. június 4. 15:41
Jaj de jó hír! A "fírgek"... ;) Igaz-e csabika? :P
2008. június 4. 15:22
Az apátok faszát hülye hírextrás bagázs!
2008. június 4. 15:21
Milyen érdekes, itt rögtön kiderítenek mindent. Méghogy rasszista? A rasszista az volt amikor Szögi Lajost kivégezték ezek a rektkek!
Sürgősen meg kell változtatni a BTK-t! Meg kell végenie a törvénynek a magyar embereket,mivel Magyaeországon vagyunk..Akinek nem tetszik mehet.. Ja és a mai napot hivatalosan nemzeti gyésznappá kell nyilvánítani.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását