2024. április 29. - Péter

Gyermek és kutya együtt

Gyermek és kutya együtt táborozhat a nyáron - az egyik kutyaterápiával-, oktatással- és neveléssel foglalkozó szervezet azt szeretné, hogy a résztvevők megismerkedhessenek a kutyák nevelésével, tanításával és elsajátítsák az ebtartással kapcsolatos legkor
2008. június 4. szerda 13:04 - Hírextra
Ez egy más lehetőség a szabadidő eltöltésére, mint ami évközben adódik, hiszen a gazdik egy héten át egész nap együtt lehetnek kedvencükkel, így elég intenzív kapcsolat jön létre ember és állat között.

A táborban a résztvevők ismeretterjesztő előadásokat hallgathatnak. Megtudhatják például, hogyan kommunikálnak a kutyák, miért vannak félős ebek, továbbá melyik kutya agresszív és miért. A gyakorlati feladatok, játékok között szerepel vetélkedő, akadályverseny, közös kutyasétáltatás.

A táborba 12 éves kortól lehet jelentkezni, saját kutyával. Az ebnek hat hónapos kornál idősebbnek kell lennie, amúgy bármilyen fajtájú kutya részt vehet nemtől és mérettől függetlenül. További információ a http://www.4tappancs.hu/ című honalpon található.

Tavaly volt olyan kutya, amelyik nem tudott pacsit adni, a tábor végére megtanulta. Egy másik "hebehurgya" kis pulit sikerült rávenni arra, hogy egy mozgó járművön nyugton üljön - mondta a távirati irodának Stefan Siman, állatterapeuta, kutyatréner.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását