2024. május 3. - Tímea, Irma

Egymillió euróval motiválják a sógorokat

Egymillió eurót ajánlott fel a Mastercard nemzetközi hitelkártya-társaság, a szombaton kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság egyik szponzora, ha a társrendező osztrák együttes nyeri az aranyérmet.
2008. június 4. szerda 13:37 - Hírextra
Ennek persze vajmi kevés a valószínűsége, hiszen az osztrákok távolról sem tartoznak az élvonalba. A Kurier lap szerdai számában mindenesetre azt írta, hogy a Mastercard félmillió eurót helyezett kilátásba arra az esetre, ha a piros-fehérek beverekszik magukat a elődöntőbe, ha pedig onnan is továbbjutnak, akkor 750 000 euró üti a markukat, míg győzelem esetén egymillió euró vár rájuk.

Pontosabban csak az összeg egy része, ugyanis a hiltelkártyacég kikötötte, hogy az adomány felét a labdarúgó szövetségnek (ÖFB) az utánpótlás támogatására kell fordítania.

A Kurier szerint egyébként a játékosok képviselői megállapodtak az ÖFB főtitkárával a jutalékokról. Azt nem lehet tudni, hogy ténylegesen mennyit kapnak majd a válogatott tagjai, de a főtitkár úgy nyilatkozott: a díjazás szigorúan teljesítményfüggő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását