2024. április 19. - Emma

Az MSZP tagad

Nem folynak egyeztetések adóügyben az MSZP és az SZDSZ között - mondta Juhász Ferenc, az MSZP elnökhelyettese. A liberális párthoz közel álló források szerint elkezdődtek az egyeztetések az MSZP és az SZDSZ között egy lehetséges adócsökkentés ügyében. A t
2008. június 4. szerda 11:36 - Hírextra
Juhász Ferenc azt mondta, nincs tudomása a két párt között folyó hivatalos egyeztetésről.
Kérdésre válaszolva az elnökhelyettes közölte: nem tud arról, hogy a nyáron egyeztetne a két párt ebben a kérdésben, de "ha a szocialista párt azt szeretné, hogy legyen a következő évre költségvetés, akkor adóügyekben szót kell váltani egymással".

Hozzátette: ebben a kérdésben a jövő évre vonatkozó vágyakat lehet csak megfogalmazni, amíg nem tudják, mekkora a mozgástér.

Juhász Ferenc szerint adóegyszerűsítés egészen bizonyosan elképzelhető.

Kóka János pártelnök kedden jelentette be, hogy a szabad demokraták hároméves, ezermilliárd forintos adócsökkentési programot készítettek.

Veres János pénzügyminiszter korábban arról beszélt, hogy június 30-ig dől el, mekkora lesz a mozgástere a kormánynak adóügyben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását