2024. április 25. - Márk

Önként jelentkezett a bántalmazó

Önként jelentkezett a rendőrségen az a férfi, akit felesége és annak vélelmezett barátja hétfő esti bántalmazásával gyanúsítanak - tájékoztatta az MTI-t a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kedden.
2008. június 3. kedd 12:02 - Hírextra
Segélykiáltásokra figyelt fel az egyik dombóvári halastó környékén hétfőn este egy férfi, majd telefonon értesítette a rendőrséget. A járőrök a helyszínre érve egy 50 év körüli nőt és egy hasonló korú férfit találtak, mindketten különböző sérüléseket szenvedtek - közölte Gáspár Ildikó sajtóügyeletes.

mentők a sérülteket ellátták, majd kórházba szállították, ahol jelenleg is kezelés alatt állnak. Ezért még nem lehetett őket kihallgatni az eset körülményeiről - tette hozzá.

Időközben a dombóvári rendőrkapitányságon jelentkezett a nő férje, akiről az előzetes meghallgatás alapján feltételezhető, hogy ő bántalmazta a sértetteket. A férfit - több emberen elkövetett emberölés kísérlet megalapozott gyanújával - őrizetbe vették.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását