2024. május 2. - Zsigmond

Molotov-koktéllal támadtak

Molotov-koktélt dobtak keddre virradóra három házra a Fejér megyei Pátkán; senki nem sérült meg, egy szobában tűz keletkezett - közölte az MTI-vel a székesfehérvári tűzoltóság szóvivője.
2008. június 3. kedd 11:32 - Hírextra
A szándékos gyújtogatás következményeként az egyik háznak az ablakpárkánya és a redőnye gyulladt meg, a másiknak a homlokzata kormozódott be. A harmadik épület ablakát betörte a Molotov-koktél, s a szoba - ahol gyerekek aludtak - mintegy két négyzetméteren lángra kapott - mondta el Bisztricz Anett.

Tájékoztatása szerint egy kanapé hátulja, az asztal, a terítő, s különféle ruhadarabok égtek el. A székesfehérvári tűzoltók két gépjármű fecskendővel vonultak a helyszínre, de mire kiértek, a lakók eloltották a tüzet.

A rendőrség közveszély okozás megalapozott gyanújával indított eljárást egyelőre ismeretlen tettes vagy tettesek ellen - közölte az MTI érdeklődésére a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint tartanak a tanúkihallgatások, folyik a vizsgálat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását