2024. április 19. - Emma

Ki ez a pasi, Orsi?

Mesés dolgok történetek Ausztriában és Németországban Sándor Orsival, miközben Magyarországon a Hal a tortán című műsorban szerepelt. De hogy lehet egyszerre három országban befutni? A földön járó, intelligens modell elárult egy-két kulisszatitkot is mego
2008. június 2. hétfő 11:14 - Hírextra
Magyarország profi modellje Sándor Orsi nemrég öt napot töltött Saltfeldenben, egy osztrák kis városban, ahová Európa legnagyobb fehérneműgyártója, a Triumph hívta meg.

- A 2009-es kollekciót mutattuk be naponta két alkalommal egy konferencia- és wellnessszállodában. A világ minden tájáról érkeztek a kereskedők a következő év fehérnemű bemutatójára. Tavaly, amikor az idei kollekciót mutattuk be, a foci EB-re való tekintettel, focimintás alsóneműket is terveztek, hogy a hölgyek ezzel hívják fel párjuk figyelmét, ám jövőre minden színben, fazonban tartogat valami újat a Triumph –mesélte a szőke szépség.

- Esténként hatalmas bulikat szerveztek a vendéglátóink: egy virágfüzért és egy felfújhatós kacsát adtak a kezembe a Beach party előtt, amelyen jót nevettem, mert akkor még nem sejtettem, hogy a "kacsa társaimmal" kacsatáncot fogok járni. A bejáratnál mindenki kapott egy állati jó figurát és akik azonosat húztak, azok egy csoportot alkottak. Kötélhúzóversenyben és szörfdeszka lovaglásban is helyt kellett állunk, de nagyon élveztem. Aztán pár napra Münchenbe utaztam, ahol az ottani ügynökségem szervezett néhány munkát.

Ám repüljünk vissza egy gondolat erejéig még Ausztriába! Orsi ezen az ominózus estén ugyanis egy fiatalember társaságában láthatóan kiválóan érezte magát. S, hogy ki ez a férfi, akit ilyen közel engedett magához? Kérdésünkre csupán egy sejtelmes választ adott:

- Talán a Hálózat Tv-n induló Traccs Party adásban elárulom, ahol június 14-től műsort vezetek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását