2024. május 12. - Pongrác

Igazolások és C. Ronaldo

A Glazer család is megszólalt. Igaz, a Manchester United tulajdonosai csupán közvetítő útján fejtették ki véleményüket Cristiano Ronaldo eladásáról. A lényeg: Ronnie nem eladó!
2008. június 2. hétfő 09:28 - Hírextra
Anglia

A Daily Star arról számol be, hogy Sir Alex Ferguson szerint a Manchester United tulajdonosai inkább az Old Trafford kispadján látnák Cristiano Ronaldót, mintsem túladjanak rajta a Real Madridnak. A vörös ördögök menedzsere többször is találkozott a Glazer család tagjaival, akik kifejtették, hogy eszük ágában sincs eladniuk Ronaldót. Az AC Milan visszautasította a Chelsea közeledését - írja a The Sun. A londoni kékek azért keresték meg a milánói klub képviselőit, hogy beleegyezésüket kérjék a Carlo Ancelottival történő tárgyalásokhoz. Adriano Galliani, a Milan elnöke azonban nyilatkozatában kifejtette, hogy eszük ágában sem volt áldásukat adni a "frigyre", így a tárgyalások állítólag megszakadtak. Carlo Ancelottit a nemrég menesztett Avram Grant menedzser helyére szerette volna megszerezni a Cheslea.

Olaszország

Corriere dello Sport beszámolója szerint Luis Figo, az Inter játékosának tudomása szerint már biztos, hogy José Mourinho lesz az ezen a héten menesztett Roberto Mancini útóda. Erről a milánói klub tájékoztatta a portugál játékost. Figo szerződése egyébként idén jár le az Internél, ám ha honfitársa foglalja el a vezetőedzői posztot a csapatnál, mindenképp meghosszabbítaná a kontraktust. Ibra biztonságban van - írja a La Gazzetta dello Sport. Az Inter 2013-ig szerződést hosszabbított Zlatan Ibrahimovic-csal. Sőt Moratti elnök biztosra akart menni, hiszen a svéd csatár fizetését évi hat millió euróról tizenkét millióra emelte, így ha az anyagi szempontok dominálnak, akkor Ibra még jó pár évig a milánói kék-feketéket erősíti majd.

Spanyolország

A Marca a spanyol labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki előkészületeiről ír. Luis Aragonés együttese szombaton barátságos mérkőzésen hangolt az EB-re. Az újság értékelése szerint azonban nem lehet teljesen nyugodt a spanyol kapitány, hiszen a nemzeti csapat támadásban ugyan jeleskedett, de a peruiak egy hatalmas védelmi hibát követően találtak be a kapuba. Az AS szerint kedden dől el Cristiano Ronaldo sorsa. Annak ellenére, hogy a Manchester United nem szívesen engedné el a portugál játékost, Ronaldo a maga kezébe veszi a sorsát, és bejelentette, hogy keddre eldől, hogy jövőre a Real Madridban folytatja-e pályafutását.

Németország

Michael Schumacher visszatért a Nürburgringre - számol be a Bild. A hétszeres Forma 1-es világbajnok jelenleg a német superbike bajnokságban versenyez, és a hétvégén a száguldó cirkusz futamának is otthont adó Nürburgring a motoros verseny helyszíne. Schumacher biztonságára ezúttal is nagyon vigyáznak: a csapat pihenőhelyeit kordonokkal barikádozták el a szervezők, hogy a német ne a fotósokra és a szurkolókra, hanem a versenyre koncentrálhasson.
Forrás: Samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását