2024. május 7. - Gizella

21 ezer jegyünk van Pekingbe

Hétfőn este adták át a Pekingi Olimpiai Szervezőbizottság (BOCOG) központjában a Magyarországnak biztosított 21 ezer jegyet, amelyek között szép számmal akad belépő a labdajátékok selejtezőire, és a kajak-kenus finálékra, a vízilabdadöntőre azonban csak 5
2008. június 2. hétfő 22:01 - Hírextra
Kamuti Balázs, a Pegazus Tours sportigazgatója az MTI kérdésére elmondta, hogy bár rendben átvették a jegyeket, az összeállítás azonban nem pontosan olyan, mint amilyennek szerették volna.

"Azok a szurkolók, akik kijutnak Pekingbe, a vízilabda- és női kézilabda-selejtezőket biztosan meg tudják nézni" - hangsúlyozta Kamuti Balázs hozzátéve, hogy a kajak-kenu döntőkre csak nagy nehézségek árán sikerült annyi jegyet szerezniük, hogy a kiutazó magyarok legalább az egyik finálét láthassák.

A vízilabdás döntővel kapcsolatban még további jegyekre lehet számítani, mert sok csalódott szurkoló cseréli el tikettjét, ha kedvenc csapata nem jut el a végjátékig.

"Magyarország mellett a további esélyes is hasonlóan kevés jegyet kapott, a többi induló csapat pedig még ennél is kevesebbet" - tette hozzá Kamuti Balázs.

A hétfőn átvett jegyeknek már megvannak a gazdáik, tehát akiknek visszaigazolták a rendelését, azok biztosan megkapják a belépőjüket.

Magyarország további 5000 darabra adott le rendelést, amelynek összetétele és a végleges száma csak június közepére derül ki.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását