2024. április 26. - Ervin

Törtek, zúztak a partin

Hónapokra lakhatatlanná vált az a spanyolországi villa, ahová egy 16 éves brit lány hívta meg ismerőseit, akik aztán maguk is meginvitálták barátaikat. A házibuliba, aminek a rendőrség vetett véget, körülbelül négyszázan látogattak el; egyesek törtek-zúzt
2008. május 31. szombat 12:37 - Hírextra
Két közösségi oldalon, a Bebón és a Facebookon keresztül hívta meg ismerőseit "az év partijára" Jodie Hudson. A lány azt ígérte, hogy a buliban rengeteg lesz az alkohol, és egy nagyszerű DJ zenél majd.

Röviddel azután, hogy a 16 éves Jodie elküldte a meghívó e-maileket, elterjedt a hír: a partin bátran lehet majd törni-zúzni, a lány szülei, a villa tulajdonosai ugyanis éppen válnak, ezért úgysem bánják a dolgot.

A vendégek ki is tettek magukért, a ház néhány órán belül úgy nézett ki, "mint egy háborús övezet": a plazmatévé, egy asztal és néhány szék a medencében kötött ki, ráadásul eltűnt egy rakás ruha és ékszer is.

Miután látta, hogy a "bulizókat" egyedül képtelen megfékezni, Jodie Hudson édesanyja, Amanda kihívta a rendőrséget. A járőrök röviddel éjfél előtt érkeztek, és sikerült összeterelniük a vendégeket, akiket egyenként megmotoztak, de az értékek jó részét már nem találták meg.

"Valaki azt mondta, nyugodtan rombolhatunk, mert az ünnepelt szülei éppen válnak. Sokan úgy viselkedtek, mint a gengszterek valami rapvideóban: hajigálták, összetörték a bútorokat" - mesélte az egyik vendég.

A Costa del Sol-i villát tulajdonosai, Jodie külön élő szülei 5,6 millió euróért (1 milliárd 305 millió forintért) árulták. Az épületet korábban kiadták: nyáron egy hétre 1,2 millió forintnak megfelelő összeget kértek érte. Most már biztos, hogy ebben a szezonban nem bérelheti ki senki.
Forrás: inforadio.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását