2023. december 3. - Ferenc, Olívia

Megszületett a poplegenda negyedik gyermeke

Megszületett a negyedik gyermeke a 68 éves cseh énekesnek, Karel Gottnak. "Prága arany hangjának" felesége, a 32 éves Ivana szerda este adott életet a Nelly Sofie nevű kislánynak, aki a pár második közös gyermeke.
2008. május 29. csütörtök 21:19 - Hírextra

A kislány a Nelly Sofie Gottová nevet fogja viselni - közölte csütörtökön a 68 éves prágai csalogány, aki alig néhány hónapja, idén januárban nősült meg Las Vegasban. Feleségével Ivanával már van egy közös gyermekük, a kétéves Charlotte Ella. Gott korábbi kapcsolatainak gyümölcse pedig szintén két, ma már felnőtt leány - Dominika és Lucie - mindegyik más-más anyától. Az európai hírű Gottot korábban megrögzött agglegényként tartották számon, s Ivana, akivel immár nyolcadik éve él együtt, az első felesége.

Sem az énekes, sem felesége nem tudták leendő gyermekük nemét a szülés előtt, mivel - mint mondták - "azt akartuk, hogy meglepetés legyen az utolsó pillanat". A 49 cm hosszú, 3160 grammal született kicsi és anyja egyaránt kiváló egészségnek örvendenek.

A gyermek megszületését az énekes és felesége eredetileg június első felére, közepére jelentették be. Gott és felesége még e héten kedden Prágában részt vettek az énekes új, Zustanu svuj (Maradok, ami vagyok) című DVD-jének ünnepélyes bemutatóján.

A több mint harmincszoros Cseh, illetve Arany Csalogány már jó fél évszázada a cseh könnyűzene egyik legnépszerűbb sztárja. Eredetileg villanyszerelőnek készült, de a prágai Alfa és a Vltava táncos kávéházakban hamar népszerűséget szerzett, s az amatőr énekesből rövid úton profi lett. A hatvanas évek végén a prágai konzervatóriumban operaszakon végzett. Karrierje során mintegy 150 hanghordozót adott ki. Nagy kedvtelése a festészet, s képei iránt nagy a kereslet. Egyik első nagy kiállításán, 1999-ben Prágában, az egyik képéért 1,4 millió koronát volt hajlandó fizetni az egyik érdeklődő. A festő különben csak nagyritkán adja el képeit, sokkal gyakrabban elajándékozza őket barátainak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását