2024. április 24. - György

Fenyegető hívások a polgármesternek

Fenyegető telefonhívásokat kapott a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Monok polgármestere - erősítette meg az MTI megkeresésére maga Szepessy Zsolt a Népszabadság csütörtöki számában közölt értesülést.
2008. május 29. csütörtök 16:09 - Hírextra

"Tényleg történt ilyen egy pár alkalommal" - mondta a polgármester, de hozzátette: "buta, primitív cselekedetnek" tartja az ilyen fenyegetőzést, ezért nem is kíván foglalkozni a történtekkel.

Feljelentést sem tett az ügyben - tette hozzá, hangsúlyozva: azt a folyamatot, amit Monokon elindítottak, nem állítják meg.

A település képviselő-testülete május 21-én szigorította a segélyek folyósítását. Két rendeletről döntöttek, amelyek szerint a jövőben nem kaphat gyermekvédelmi támogatást az önkormányzattól az a szülő, akinek a gyermeke az iskola felszólítása ellenére sem látogatja az oktatási intézményt, valamint arról határoztak, hogy csak azok az aktív korú, egészségi állapotuk miatt nem munkaképtelen munkanélküliek kaphassanak rendszeres szociális segélyt, akik annak ellenértékét közhasznú munkában az önkormányzatnál ledolgozzák.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását