2024. május 2. - Zsigmond

Sörösüveggel vágtak fejbe egy taxist

Egy miskolci taxist fizetés helyett sörösüveggel fejbe vágta az utasa - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t szerdán.
2008. május 28. szerda 11:44 - Hírextra
Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa közölte: a miskolci rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt indított eljárást a miskolci fiatal férfivel szemben.

Az eljárás eddigi adatai szerint a 24 éves férfi szerdán a hajnali órákban társával beült a taxiba. Útitársa egy helyen kiszállt az autóból. Az elkövető tovább vitette magát, de az 53 éves taxisofőrnek eszébe jutott, hogy korábban volt már dolga ezzel az utassal és annak rokonaival, akik akkor nem akarták kifizetni a viteldíjat.

A taxis leállította az autót és a taxiórát, majd kérte, hogy az utas egyenlítse ki az addigi számláját, de ő ennek nem akart eleget tenni, mondván, nincs nála pénz. Végül a nála lévő sörösüveggel fejbe vágta a sofőrt, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rendőrség a helyszín közelében elfogta a gyanúsítottat, aki a vele szemben megindított büntetőeljárásban szabadlábon védekezhet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását