2024. május 4. - Mónika, Flórián

Náray Tamás legjobb döntése

A divattervező szerint egy kutyánál már csak egy jobb dolog létezik: két kutya! Június elseje a Kutyák Napja. Ebből az alkalomből egy rendezvényt szerveznek a budapesti Klauzál téren, ahová várják a kutyusbarátokat.
2008. május 28. szerda 11:15 - Hírextra
Ez egy üzenet az országnak a felelős állattartásról, az embereket ugyanis meg kell tanítani erre - mondta a Reggeliben Harcsás Márta főszervező. - A rendezvényen 35 sátor várja az érdeklődőket, ott lesznek többek között állatorvosok, kozmetikusok, kutyaiskolák képviselői, de lesz kutyás sportbemutató is.

A beszélgetésből kiderült, hogy a kutyusokat meg lehet tanítani frizbizni, táncolni, és remek szórakozás, ha a gazdi négylábújával együtt indul mozogni.

A rendezvény fővédnöke és a kutyaszépségverseny zsűrielnöke Náray Tamás lesz, aki köztudottan nagy állatbarát.

- Lassanként belejövök ebbe a védnökségbe, mostanában többet voltam védnök, mint divattervező - mosolygott. - A rendezvényre eljön Medveczky Ilona, Keresztes Ildikó, Nick Árpád, a Pa-dö-dö, Vincze Lilla, Polyák Lilla,a Toldi lányok, Kovácsovics Fruzsina, Janicsák Veronika. A fellépők egyébként mindannyian felajánlják a gázsijukat valamelyik állatvédő szervezet számára, ott a helyszínen fogják majd átadni.

Tamás szerint a legfontosabb valóban az, hogy ha valaki állatot akar tartani, előtte jól gondolja át a döntését.

- Ha valaki magához vesz egy kutyát, az olyan, mintha egy kisgyermeket venne magához. Annyi a különbség, hogy a kutya soha nem fog felnőni, képtelen lesz arra, hogy ellássa magát. Nagyon fontos végiggondolni, hogyan vásárolunk, mert 10-15 évre vesszük. Fel kell reggel korán kelni, gondozni kell, enni kell adni neki.

A divattervező köztudottan imádja két kutyusát, a négylábúaknak királyi soruk van.

- Egyik sem mondta, hogy velem akar élni, én választottam. Kötelességem gondoskodni róluk. Mikor az előző kutyusom meghalt, sokáig úgy gondoltam, hogy nem akarok másikat. Aztán mégis, sőt, kettőt vettem magamhoz és ez életem legjobb döntése volt. Mert mi a jobb egy kutyánál? Két kutya!
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását