2024. május 2. - Zsigmond

Közös nyilatkozatot a 4-es metróért!

Az MSZP közös nyilatkozat elfogadását javasolja a Fővárosi Közgyűlésben arról, hogy Budapestnek szüksége van a 4-es metróra - mondta Steiner Pál, a Fővárosi Közgyűlés MSZP-frakciójának vezetője szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
2008. május 28. szerda 12:49 - Hírextra
A beruházás esetleges leállítása, illetve felfüggesztése felmérhetetlen károkat okozna Budapestnek és az egész országnak, egyben kockáztatná 250 milliárd forint uniós támogatás megszerzését - olvasható a kiosztott nyilatkozattervezetben, amelyet annak kapcsán fogalmaztak meg, hogy Orbán Viktor, a Fidesz elnöke egy zártkörű tanácskozáson, a kiszivárgott hírek szerint, a nyugdíjak befagyasztásáról és a nagyberuházások leállításáról beszélt.

Hagyó Miklós szocialista főpolgármester-helyettes a metró Köztársaság téri megállójánál elmondta: remélhetőleg még nyáron benyújtják Brüsszelnek a pályázatot, és ebben az időszakban kifejezetten fontos, hogy a legnagyobb ellenzéki párt elnökétől is "olyan hangok érkezzenek Brüsszelbe", miszerint kiáll a beruházás mellett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

saxo
2008. május 28. 13:08
Nos, elvtársak, ezúton közösen nyilatkozom, hogy ugyan adjátok már elő, hová a túróba költöttétek azt a rengeteg pénzt a 4.-es metró építése ürügyén?

Különben, addig legyetek nyugodtak, amíg én kérdezem. Ha majd Orbán kérdezi, akkorra már ki lesz takarítva néhány cella az újonnan jövők számára....
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását