2024. április 20. - Tivadar

Gyurcsány: vállalja nyilvánosan is terveit a Fidesz!

Gyurcsány Ferenc szerint kibújt a szög zsákból: akik eddig fennhangon a kormányt vádolták, azokról kiderült, hogy kész, titkos terveik vannak megszorításokra, beruházások felfüggesztésére. A miniszterelnök erről szerdai blogbejegyzésében írt, utalva Orbán
2008. május 28. szerda 13:13 - Hírextra
"Úgy látom, lesz itt dolgunk elég" - tette hozzá Gyurcsány Ferenc.
Álláspontja szerint ebben a helyzetben az lenne a legkevesebb, ha a Fidesz nyilvánosan is elmondaná, mit tervez. "Ne titokzatoskodjon a Fidesz, ne csak zártkörű fórumokon beszéljen Orbán Viktor arról, hogy mit tennének, ha hatalomra kerülnének, hogy mit csinálna kormányon. Ez kérem szépen a megtévesztés, a felforgatás politikája" - olvasható a kormányfő blogjában.

A miniszterelnök szerint a nyugdíjak befagyasztása nem egyszerűen pénzügyi kérdés, a Fidesz javaslata attól a reménytől fosztaná meg a nyugdíjasokat, hogy ők is részesednek az ország gyarapodásából. Ez a program nyilvánvalóan elfogadhatatlan nekünk szocialistáknak - írta blogjában, emlékeztetve arra, hogy ők a legnagyobb kényszerek között is óvták a nyugdíjakat.

Kitért arra: ha most befagyasztanák a nyugdíjat, az évente átlagosan minden nyugdíjasnak tizenötezer forint veszteséget okozna.

A miniszterelnök arról is írt, hogy a beruházások leállítása nem Magyarország érdekeit szolgálja.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását