2024. április 19. - Emma

Feljelenthetik a Real Madridot

A Manchester United azzal fenyegeti a Real Madridot, hogy feljelenti a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnél (FIFA), amennyiben nem hagyja abba portugál sztárja, Cristiano Ronaldo csábítgatását.
2008. május 28. szerda 10:42 - Hírextra
A királyi gárdánál nyíltan kijelentették, mindent megtesznek azért, hogy megszerezzék a szélsőt, aki 42 góllal segítette csapatát a Bajnokok Ligája és a Premier League megnyeréséhez. A spanyolok elszántságát mi sem bizonyítja jobban, hogy bár alig 13 hónap van hátra Ronaldo szerződéséből, mégis rekordot jelentő 60 millió fontot (118,8 millió euró) adnának érte.

"Egyre nagyobb felháborodással figyeljük a Real Madrid viselkedését az ügyben. A tény az, hogy Ronaldót szerződés köti, és nem eladó senki számára" - olvasható a szigetországi klub közleményében, amely egyúttal leszögezi, ha a Real folytatja "elfogadhatatlan magatartását", akkor jelentést tesz a FIFA-nak.

Ramón Calderón, a Real elnöke válaszul annyit mondott, hogy a soha nem tárgyalt szerződésben álló játékossal, így Ronaldóval sem.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását