2024. április 20. - Tivadar

Látványpark helyett játszótér

Elviekben támogatta keddi ülésén a Főpolgármesteri Kabinet az V. kerületi önkormányzat azon kezdeményezését, hogy a Fővám térre szánt turisztikai célú látványpark helyett egy játszótérrel kiegészített közpark létesüljön - közölte a Városháza kommunikációs
2008. május 27. kedd 10:35 - Hírextra
Nyáry Krisztián elmondta, hogy a városvezetés egyetértett azzal, a kerület kérésére egy ponton módosítsák a 4-es metró Fővám téri állomásának felszíni kialakítását, ha ez nem késlelteti a beruházást.

A kabinet elé került előterjesztés tartalmazza Rogán Antal V. kerületi fideszes polgármesternek ez ügyben írt levelét is. Ez rögzíti, hogy a kerület felajánlja a Fővám tér jelenlegi zöld területű részének felszínrendezését, a tervezést, a kivitelezést és a finanszírozást is. A polgármester jelzi, hogy a területen a helyi lakosok számára nehezen használható látványpark helyett egy speciális játszófunkcióval egybekötött közparkot kívánnak létrehozni, ami a kerület polgárai számára jóval praktikusabb.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását