2024. április 25. - Márk

Orbán: Magyarország a felelős

A Fidesz elnöke a romániai helyhatósági választásokra készülő Magyar Polgári Párt székelyföldi jelöltjeinek a kampányrendezvényein vesz részt - írja a Magyar Nemzet. Csak egy erős, sikeres és gazdag anyaország biztosíthatja, hogy a Kárpát-medencei magyars
2008. május 26. hétfő 10:49 - Hírextra

A politikust a romániai helyhatósági választásokra készülő Magyar Polgári Párt (MPP) székelyföldi jelöltjeinek a kampányrendezvényeire hívták meg.

Sepsiszentgyörgyön az unitárius templom előtti téren összegyűlt néhány ezer ember előtt hangsúlyozta: az anyaország kötelessége, hogy védelmet, biztonságot és magabiztosságot adjon a határon túli magyaroknak. "

A határon túliaknak tudniuk kellene, hogy van egy hely a világban, ez pedig Budapest, ahol minden magyart számon tartanak, és ahol egy vészcsengő azonnal megszólal, ha bárhol a világon egy magyar lábára lépnek csak azért, mert magyar" - mondta a szónok. Szerinte Magyarország azzal is tartozik a határon túliaknak, hogy sikeres ország legyen.

Az anyaország sikere, ereje nélkül soha nem lesz a Kárpát-medencei magyarság sikeres nemzet - szögezte le Orbán Viktor.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását