2024. június 21. - Alajos, Leila

Szijjártó szerint a szocik már most félnek (közlemény)

"A szocialisták rettegnek attól, hogy a következő polgári kormány minden korrupciógyanús esetet ki fog vizsgálni!Lendvai Ildikó újra beállt a hazugság politikáját folytató szocialista politikusok hosszú sorába."
2008. május 25. vasárnap 21:00 - Hírextra
A frakcióvezető olyan, a média egyes szegmenseiben nyilvánvalóan provokációs szándékkal megjelentetett, egymásnak is ellentmondó híreszteléseket akar tényként beállítani, amelyeket azok cáfoltak, akik az ominózus találkozón jelen voltak. A szocialisták lelepleződtek: rettegnek attól, hogy a következő polgári kormány minden korrupciógyanús esetet ki fog vizsgálni, és az emberek jogos elvárásainak megfelelve véget fog vetni annak a tarhatatlan gyakorlatnak, hogy a nagy állami beruházások költségei hónapról-hónapra drámai mértékben növekednek. A Gyurcsány-kormány a számítási módszer változtatásával és a nyugdíjas infláció gerjesztésével három havi nyugdíjat vett el az idősektől, a Fidesz viszont meg fogja őrizni és meg fogja védeni a nyugdíjak vásárlóértékét.

Szijjártó Péter,
a Fidesz szóvivője
Kiadó: FIDESZ frakció
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását