2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Rajt vasárnap, Szávayval

Vasárnap a 128-as főtábla küzdelmeivel megkezdődik az év második Grand Slam-tornája, a francia nyílt teniszbajnokság a Roland Garroson.
2008. május 23. péntek 11:26 - Hírextra

Arn Gréta és Czink Melinda búcsúzott a párizsi selejtezőben, így a magyar szurkolók egyedül a világranglistán jelenleg 13. Szávay Ágnesért szoríthatnak.

A papírforma alapján a 19 éves játékos idén jóval nagyobb célokat tűzhet ki maga elé, mint tavalyi debütálása alkalmával, akkor ugyanis már a 2. fordulóban búcsúzott. Ugyan Szávay 2008-as teljesítményére eddig a hullámzó jelző illik leginkább, nem túlzás azt remélni tőle, hogy ezúttal legalább a legjobb 32-ig eljut, s ha kijön neki a lépés, tovább is menetelhet. Doppingolhatja az a tény, hogy idei legnagyobb sikerét éppen a francia fővárosban érte el február elején, igaz, akkor fedett pályán és kemény borításon játszhatott döntőt Párizsban.

A nőknél egyébként az elmúlt három évben győztes belga Justine Henin visszavonulása után a tavaly döntős szerb Ana Ivanovicot és az idén bombaformában játszó amerikai Serena Williamst tartják a legfőbb esélyesnek a szakemberek, míg a férfiaknál nagy meglepetés lenne, ha nem a 2005 óta szintén legyőzhetetlen spanyol Rafael Nadal jutna ismét a csúcsra.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását