2024. április 29. - Péter

Hol találhatod meg a párod?

Rengeteg egyedülálló barátom panaszkodik arról, hogy milyen nehéz megtalálni a megfelelő partnert. Sok elpazarolt estét töltenek bárokban, hogy olyan lányokat szedjenek fel, akik nem is érdeklődnek utánuk.
2008. május 23. péntek 06:54 - Hírextra

Egy randi-mérő skálán nincs esélye annak, aki bárokban vadászik a zsákmányra. Azok a lányok, akik bárokba vagy klubokba járnak szórakozni, nagy valószínűséggel elutasítják a srácokat, akik körülöttük legyeskednek, azon a bizonyos hátha alapon. Csak nagyon kevés srác szerencsés annyira, hogy hatással legyenek ezekre a lányokra és áthatolhassanak a védőfalon; a többieknek be kell érniük a látvánnyal és az alkohollal. Ha igazán komolyan akartok lányokkal ismerkedni, akkor nem kell csak a szórakozóhelyekre hagyatkozni, lépj ki a szabadba.

Nos, ezeknek a férfiaknak senki sem mondta, hogy ne lennének ellenállhatatlanok és édesek, úgyhogy most felsorakoztatom nekik azt az 5 helyszínt, ahol több esélyük van lányokat felcsípni. Hisz ezért vagyok, nemde?

Kutyasétáltató helyek

A kutyák egyre nagyobb társasági légkört teremtenek, s épp emiatt a parkok már az új évezred bárjaivá, klubjaivá válhattak. Csak sétálj végig a parkon munka után, vagy egy napos vasárnapon, és észre fogod venni, hogy milyen népszerű helyről is beszélek. És Paris Hiltonnak köszönhetően azt is észreveheted, hogy ezek a nyeszlett, apró kis ölebek milyen divatossá váltak a csajok körében. Ezek a trendi nagyvárosi lányok divatosak és jól néznek ki, és a kutyatulajdonosok szó szerint özönlenek a parkba.

Nincs kutyád? A helyi állatvédőknél rengeteg kutya van. Még ha nem is akarsz saját kutyust, annak is nagyon örülnek, ha elviszed helyettük az egyik ebet sétálni. Menj le a parkba, és hagyd, hogy a kutya megtörje a jeget. Mindig lesz miről beszélni, és a felelősség jelentősége, amit feltételezni fog a kutyatartás végett, csak pozitívabb színben fog feltüntetni.

A megfelelő közelítés:

Az aranyos, jól viselkedő kutyusok vonzzák a lányokat. Így a cél, hogy vonzd a nőt magadhoz, nem feltétlen rólad kell, hogy szóljon. Várj addig, amíg ő közelít hozzád, hogy a négylábúd kényeztesse kicsit. Ekkor jön el az idő, hogy felkeltsd az érdeklődését, és adj az ebének egy csontot.

Jóga

Szintén egy óriási véletlen, hogy mennyi helybéli jár ilyen helyekre, hogy stressz-mentessé tegye az életét. Jógázz: fenomenális módja, hogy formában maradj, és hihetetlenül népszerű hely a gyönyörű nők számára. Nem csak a virágos-hippis lányokról beszélek. Minden típusú nőt vonzz, akik közül rengeteg csinos, csodálatos és fitt található (ugye megéri jógázni?).

Nincs semmi vesztenivalód: újra fitt és izmos leszel, amellett, hogy rengeteg feszülős ruhában jógázó csinos lányt nézegethetsz. Még a forró jógát is kipróbálhatod, amikor a terem 38 fokos. Ettől még édesebb lesz az egész, az izom a párától szebbnek látszik, a felesleges ruha pedig eltűnik. Természetesen, nem szeretnél a jógaórán botladozni, és totál hülyét csinálni magadból a lányok előtt. Először keress kezdő csoportot, vagy vegyél jóga DVD-t, amíg pár pózt meg nem tanulsz és készen nem állsz, hogy megmutasd tudásod.

Megfelelő megközelítés:

Nincs az a nő, függetlenül attól, hogy milyen egészséges vagy fitt, aki képes lenne lemondani a desszertről – főleg, ha előtte olyan keményen dolgozott. Találd meg, beszélgess vele egy kicsit arról, hogy milyen keményen dolgoztok, majd ajánld fel, hogy hozol neki egy sajttortát ünneplésképp. Ettől kezdve ez egy meghívás arra, hogy valamikor igyatok egyet, illetve végre négyszemközt lehessetek. Így sínen leszel!

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását